بادام زمینی (Arachis hypogaea) یک نوع گیاه خوراکی است که برای اولین بار در آمریکای جنوبی کشت شد و مورد استفاده قرار گرفت.
این گیاه دارای نام های مختلفی مانند groundnuts ،earthnuts و goobers می باشد.
با وجود تشابه نام این دانه خوراکی با نام بادام درختی، این دو نوع گیاه هیچگونه نسبت خانوادگی ای با هم ندارند و به عنوان یک نوع گیاه خوردنی، آنها با لوبیا، عدس و سویا هم خانواده می باشند.
در ایالات متحده، بادام زمینی به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد. در عین حال، این دانه اغلب به صورت بو داده و یا به عنوان کره بادام زمینی مصرف می شود. سایر محصولات به دست آمده از بادام زمینی شامل روغن بادام زمینی، آرد و پروتئین هستند.
این محصولات در تهیه غذاهای مختلفی مانند دسر، کیک، شیرینی، میان وعده و سس مورد استفاده قرار می گیرند.
بادام زمینی سرشار از مواد بی نظیری همانند پروتئین، چربی و مواد مغذی مختلف می باشد.
مطالعات نشان داده اند که بادام زمینی حتی ممکن است برای کاهش وزن نیز مفید باشد و به کاهش خطر بیماری های قلبی نیز کمک می کند.
بنابراین من در نظر دارم در این مقاله همه چیزهایی را که باید درباره بادام زمینی بدانید به شما بگویم.
ادامه مطلب
درباره این سایت